Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's


Co pro nás znamená den, ve kterém jsme se narodili...co o nás vypovídá?

Den narození 15 – ODVAHA 
Aktivní a cílevědomá jednička s dobrodružnou, nespoutanou pětkou oscilují k harmonii milující šestce s touhou pomáhat druhým. Nezávislí, odvážní, hrdí lidé, kteří se dokáží chovat velmi vzpurně, nesmírně milují dobrodružství, pobyt v přírodě a přesto jsou ve skrytu duše citliví a zdrženliví, střežící své soukromí, zachovávají si odstup. Dokáží se vyjadřovat tvůrčím způsobem, především prostřednictvím hudby, výtvarného umění. Přestože milují svobodu a volnost, nalézají zároveň uspokojení v harmonickém rodinném prostředí, milují děti a potrpí si na pochvalu, drobné něžnosti. Pokud v tomto ohledu strádají, propadají smutku, stresu a depresím, také mohou propadnout různým závislostem. Uplatnění naleznou např. v uměleckých oblastech, tvůrčích činnostech, v oblasti esoterického významu pro jejich mimosmyslové vnímání. Vibrace těchto tří čísel je schopna dosáhnout velkých úspěchů a vysokého, vůdčího postavení. Negativní vliv této vibrace se projevuje jako vnitřní nejistota, přílišné sebeprosazování, žárlivost, netrpělivost, útočnost, přílišná kritika.

Známé osobnosti narozené 15. dne: Jan Kraus, Vlastimil Brodský, Jiří Šlitr, Jaromír Jágr, Petr Haničinec Jaroslava Adamová, Lucie Zedníčková, Kateřina Neumannová, Napoleon Bonaparte, Martin Luther King, Friedrich Nietzsche, Rembrandt, Renoir, Claudia Cardinale, Agatha Christie, princezna Anna
_________________________________________________________________________________

Rychlá KREDIA půjčka
Půjčka 1000 až 10.000 na cokoliv
Schváleno do 10 minut
Žádejte online
V dnešní době podvodníků a lichvářů je opravdu těžké naleznout společnost, která se k zákazníkům chová čestně. Takovou firmou je Kredia, která zákazníkům jasně říká, co od půjčky mohou čekat a za jakých podmínek jim půjčí.