Advertise Here

ZEDERACH

- Another Blogger Blog's


Co pro nás znamená den, ve kterém jsme se narodili...co o nás vypovídá?

Den narození 28 – ROZPORNOST 
Přítomnost laskavé, citlivé dvojky, která touží po klidném, harmonickém prostředí spolu s vůdčí, autoritativní, samostatnou osmičkou vytváří poněkud rozpor. Obě čísla oscilují k nezávislé, sebejisté jedničce, která vyžaduje osobní prostor. Vzhledem k primárnímu postavení dvojky, tento jedinec se nejprve řídí citem, poté rozumem. V každém případě záleží na ostatních číslech v datu. Pokud se vyskytují čísla nezávislá, pak se projevují více aspekty těchto čísel a pokud čísla s nádechem citlivosti, pak je tomu naopak. Lidé narození v tento den mají velký smysl pro humor a dokáží být tvrdohlaví a velmi otevření, někteří touží po vysokém postavení. Mají vše pod kontrolou, o všem se snaží rozhodovat sami. Stresové situace se jich velmi dotýkají, ale přítomnost osmičky jim dává schopnost se vzepřít a náležitě se ozvat. Nebojí se postavit na obranu práv svých a druhých. Nevzdávají se, dokud nemají pocit, že je daný problém vyřešen. Jsou komunikativní, s mimořádnými schopnostmi zvládnout jakýkoliv úkol, zhostí se jej velmi zodpovědně a úspěšně. Ochota pomáhat, dobročinná činnost se občas stává jejich prvořadým zájmem. Uplatnění naleznou ve zdravotnictví, finančnictví. Jsou to bytosti intuitivní a často se uplatňují v uměleckých profesích, žurnalisté, filosofové a vyznačují se zájmem o vše nové a pokrokové. Éterická dvojka a zemitá krása osmičky může dát jedinci jistý půvab. Karmické zatížení osmičky brzdí a zpomaluje chod věcí a naznačuje překonávání překážek v nejrůznějších oblastech. Vztah hraje významnou roli v jejich životě, potřebují cítit blízkost partnera, jsou něžní a milující, ale občas pociťují potřebu se ze vztahu vymanit. Mnozí mají problém s vyjádřením svých citů. Možný je pocit osamělosti. Jedinec využívající negativních aspektů je příliš autoritativní, žárlivý, náladový, výbušný a velmi agresivní, toužící po moci a bohatství. Hněv a negativní myšlenkové pochody mohou vyvolat zhoršení zdravotního stavu. V přítomnosti citlivějších čísel je jedinec velmi zranitelný, který nevěří v sebe sama a své schopnosti.

Známé osobnosti narozené 28. dne: Agáta Hanychová,Adina Mandlová, Věra Křesadlová, Brigitte Bardky, Zdeněk Svěrák, Michael Kocáb, Bohumil Hrabal, Marián Labuda, Edvard Beneš, Miloš Zeman, Michail Baryšnikov, John Cusack, Edward Hartus

1 komentářů:

Blogger řekl(a)...

Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

Přidejte se k úspěšným Spojte se s více než 4,000,000 obchodníků a investorů ze 170 zemí

Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

Okomentovat